Little love notes...

Zoals jullie weten geloven wij dat aandacht voor elkaar de sleutel is voor een gezonde relatie. 

Laten zien dat je aandacht uitgaat naar je partner zorgt ervoor dat hij/zij zich geliefd voelt en andersom is dit natuurlijk net zo. 

Een leuke manier om te laten weten dat je aan elkaar denkt is door gewoon eens een lief berichtje of leuk briefje achter te laten voor elkaar. 

Wij doen dit soms door een kort appje te sturen gewoon zomaar midden op de dag. Of met lippenstift stiekem iets liefs te schrijven op de spiegel. Hoe leuk is dat wanneer je s'ochtends met je slaperige ogen iets liefs voor jou ziet staan.

We willen jullie uitdagen om elkaar little love notes te schrijven en dit kan op verschillende manieren. We hebben een aantal verschillende ideeën en tips hieronder voor jullie beschreven.

Open wanneer… brieven schrijven
Schrijf voor je geliefde een stapel ‘open wanneer..’ brieven. Dit zijn brieven die alleen geopend mogen worden bij bepaalde gebeurtenissen.

Bijvoorbeeld:

  • Open wanneer je wat extra liefde nodig hebt
  • Open wanneer je boos op me bent
  • Open wanneer je verdrietig bent
  • Open wanneer je jarig bent
  • Open wanneer het lastig gaat
  • Open wanneer je me mist
  • Open wanneer je gestrest bent

Op elke brief schrijf je iets liefs dat jij je geliefde wilt vertellen. Dit hoeven geen lange liefdesbrieven te zijn, maar het kan al zo kort als "Ik vindt je prachtig!" of "Ik ben blij dat jij de mijne bent".

Sticky notes invasie
Sticky notes, je kent ze wel die briefjes met zo’n plakrandje. Overal waar je kan bedenken, de plekken waar je geliefde vaak komt. Als hij of zij zich klaar maakt voor werk, de kledingkast, de spiegel, de wc, de deur, de kast van de jassen en schoenen, in de keuken, in de lunch box, op de binnenspiegel van de auto. 

Schrijf er op, hoeveel je van je geliefde houdt, waarom je van je geliefde houdt.

Love sticks together
Dit is een leuke variatie op de sticky notes invasie. Plak de sticky notes in de vorm een hart op een zichtbare plek. 

Je kunt hier ook op schrijven hoeveel je van je partner houdt en waarom, maar wat ook leuk is, allerlei ‘koosnaampjes’ opschrijven.

Little love notes - blog - Date in Boxs

You make me ink
Verstop in de tas of de lunchbox van je geliefde een briefje met daarop beschreven op welke manier je partner je laat blozen (in een goede manier).

Een gezonde dosis zelfvertrouwen
Stuur een berichtje gewoon om te vertellen dat je van je partner houdt en wat jou zo trots maakt aan jouw partner. Vertel hem/haar dat je hem/haar waardeert. Een onverwachts berichtje van een trotse partner zorgt voor een flinke boost van je zelfvertrouwen.

Laat ons weten op welke leuke, lieve creatieve manier jullie elkaar of jij je geliefde hebt verrast met Liefdes briefjes #Dateinbox

 


Laat een comment achter

Comments worden nagekeken voordat ze geplaatst worden