Date tip maart - Roadtrip

Wat was het heerlijk weer de afgelopen dagen en met de lente in aantocht hebben we een leuke outdoor date tip voor jullie. Een roadtrip!

De meest intieme en diepe gesprekken vinden plaats in de auto. Afgesloten van alles en iedereen, alleen jullie samen.

Ga naar een nog onbekend stadje met een kaart en je geliefde. Samen gaan jullie de stad verkennen, “old fashioned style”.

Met een kaart bedoelen we namelijk een ouderwetse papieren kaart om de weg door de stad heen te vinden, maar ook om de weg naar dat stadje toe te vinden. (is deze uitdaging te groot, dan mag de weg naar het stadje toe, ook met Google maps😊 )

Vergeet niet een leuke playlist te maken om aan te zetten voor de weg er naar toe.

Maak wat lekkers klaar voor onderweg en doe wat flesjes water in de tas.

Zorg dat de roadtrip echt iets van jullie samen is en zet jullie telefoon deze dag uit. Een dagje niet bereikbaar zijn, behalve dan voor je partner.

Maar… ik wil die dag ook foto’s maken…
Neem dan een weggooi camera mee, om alle momenten die jullie willen herinneren vast te leggen.

Tip: bereid buiten de snacks, het water en de playlist voor onderweg niks voor, maar ga echt op ontdekking uit. Ga niet van te voeren restaurantjes uitzoeken waar jullie zouden kunnen gaan zitten. Maar vraag eens aan de mensen die daar wonen, waar jullie het beste kunnen gaan eten. Wat ze aanbevelen voor jullie. Dat kan soms voor hele leuke ervaringen zorgen!

Haal het meeste uit jullie dag samen, gevuld met nieuwe ervaringen. Veel plezier!

 Wat neem je mee op roadtrip


    Laat een comment achter

    Comments worden nagekeken voordat ze geplaatst worden